ТзОВ Молокозавод Самбірський
Товариство з обмеженою відповідальністю «Молокозавод «Самбірський»
(Львівська область) спеціалізується на виробництві твердих сичужних
сирів. В 2001-2003 р.р. було проведено заміну технологічного
обладнання: модернізовано дільницю виробництва твердих сичужних
сирів.
Самбірські сири, асортимент яких налічує 15 видів, виготовляють з
молока найкращої якості, яке отримується від корів, випас яких
проводиться на гірських та пригірських пасовищах Карпат. На
дільницях виробництва сирів збережено класичну, традиційну
технологію виробництва сирів твердих сичужних - «Костромський»,
«Ярославський», «Естонський». На підприємстві при сприянні
голландських фахівців розпочали виробництво сиру «Гауда». Полюбились
споживачам і такі елітні види сирів як «Сметанковий», «Едам» та
«Маасдамер» який виробляється в оригінальній голландській формі.
В 2004 році було здано в експлуатацію сучасну камеру дозрівання
та зберігання сиру, що дало можливість безперебійно нарощувати
виробництво, забезпечити дотримання належних санітарно- гігієнічних
норм.
В 2011 році розпочали виробництво сиру «Російський».
Якість продукції досягається завдяки підбору високоякісної екологічно чистої сировини, відпрацьованим технологіям, професійній розстановці кадрів на всіх рівнях.
Стратегічним для підприємства є збереження своїх клієнтів та розширення асортименту.
Підприємство займається маркетингом та гуртово-роздрібною реалізацією вироблених сирів. Завдяки комплексним заходам та домовленостям попит на сири виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» не зменшується.
|